La Liga

Brend CuraLife je vidjelo najmanje 80 miliona fudbalskih fanova širom svijeta

Sponzorstvo u La ligi temelji se na našem prvom sportskom reklamnom događaju prošle godine, kada je CuraLife bio elegantno prikazan na NASCAR trkačkom kamionu šampiona vozača Spensera Bojda( Spencer Boid)


Dijabetes nije igra, ali oglašavanje u sportu sve više postaje način na koji održavamo visoku svijest potrošača o brendu CuraLife i objašnjavamo koje su koristi od vrijednosti koje dajemo našim međunarodnim partnerima. Naše sponzorstvo u La ligi temelji se na našem prvom sportskom reklamnom događaju prošle godine, kada je CuraLife bio elegantno prikazan na NASCAR trkačkom kamionu šampiona vozača Spensera Bojda( Spencer Boid). Tokom maja i juna sponzorisali smo brojne mečeve i u španskoj La ligi.

CuraLife je kompanija u oblasti zdravlja, okreuta direktno prema potrošačima sa cilje da omogući ljudima sa hroničnim oboljejima da ponovo u potpunosti uživaju u životu. Hroničmno stanje ne treba da definiše ko ste. To je vaš život, vaše stanje, vaša igra.

Curalin, naš klinični testiran dodatak ishrani, napravljen je posebno za ljude koji treba da održe zdrav nivo glukoze u krvi. To je siguran, moćan, 100% prirodan preparat koji ima podršku vodećih ljekara za dijabetes širom svijeta.

Da biste saznali više p tom ekako CuraLife pomaže dijabetičarima da poboljšaju svoj život i da biste vidjeli više snimaka Mesija koji izvodi slobodne udarce ispred brenda CuraLife posjetite curalife.com.

Započni zdraviji život danas

Povezani članci