Mapa sveta sa CuraLin bočicama

CuraLife dostupan u 50 država širom svijeta

U nastojanju da pruži pomoć u borbi sa dijabetesom tip 2 ljudima širom svijeta, i učini njihov život boljim, CuraLine je došao do nove prekretnice.

Online direktna prodaja aktivnirana je u više od 50 zemalja! Većina korisnika do proizvoda dolazi organskim putem budući da se CuraLife aktivno promoviše na društvenoj mreži Faceook samo u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji.

CuraLife se, takođe, nalazi i na digitalnom tržištu. Za kratko vrijeme dostupnosti na Amazonu, od januara 2021. CuraLine je dobio više od 500  recenzija sa pet zvjezdica, kao i prestižne oznake Choice i Amazon best Seller. Uskoro će biti dostupan i na novim međuarodnim tržištima.

Ako geografski analiziramo korisnike CuraLine-a postaćemo svjesni njegove rasprostanjenosti , efikasnosti i bezbjednosti korišćena ovog suplementa neovisno o načinu ishrane, stilu života ili navikama njegovih raznolikih korisnika. CuraLine je označen kao efikasan dodatak za regulisanje nivoa šećera u svim zemljama korisnika. Uz obrazovne sadržaje dostupne kroz kanale promocije i podršku zajednice CuraLife pruža  bitne alate dijabetičarima na njihovom zdravstvenom putovanju. Gdje god se naši korisnici nalaze, mi smo tu da im pomognemo.

CuraLife uspostavlja centre za podršku u čak deset zemalja širom jugoistočne Azije-u Burnejima, Kambodži, Indoneziji, Laosu, Maleziji, Mijanmaru, Filipinima, Singapuru,Taljandu i Vijetnamu, radi poboljšanja usluge i efikasnije dostave proizvoda u regionu Južnog Pacifika.

Da biste saznali više o tome zašto CuraLin postaje sve popularniji širom svijeta, posjetite curalife.com ili se pridružite grupi ,,Pobjedimo zajedno dijabetes tip 2″ na Facebook-u i povežite se sa hiljadama korisnika CuraLin-a.

Započni zdraviji život danas

Povezani članci

Ishrana

Dijabetes tip 2 – Riba i plodovi mora

Zahtjevno je i teško napraviti sve izmjene u životnom stilu i navikama koje dijagnoza dijabetes tip 2 zahtijeva.
Ipak, nakon povećane fizičke aktivnosti, prilagođavanja i odabiru odgovarajuće terapije, posljednji korak nije toliko zahtjean. Uvrstite više ribe i morskih plodova u svoju ishranu i jednostavno poboljšajte svoje zdravlje.