Lekari u SAD preporučuju CuraLin

U SAD više od 250 zrdavstvenih radnika već preporučuje CuraLin suplement pacijentima sa dijabetesom tip 2

Kompanija CuraLife je objavila veoma značajnu vijest. U saradnji sa Vašingtonskim udruženjem naturopatskih ljekara (VANP) i Nacionalnim univerzitetom za prirodnu medicinu (NUNM) otpočela je klinička studija koja uključuje 100 pacijenata- novih korisnika CuraLin suplementa za regulisanje nivoa šećera u krvi.

Zbog brojnih preporuka od strane zdravstvenih radnika CuraLin nastavlja da se širi izvan online kanala prodaje, koji se iznova aktiviraju nakon perioda mirovanja izazvanog pandemijom virusa Covid 19 širom SAD-a.

,,Ovo je pogodno vrijeme za klinička ispitivanja“, kaže Remi Rajnstajn(Remi Reinstein), direktor prodaje za Američko tržište u komaniji Curalife. ,,Vidjeli smo veoma snažan odgovor doktora na CuraLin tokom širenja mreže pružalaca zdravstvenih usluga i obrazovnih institucija, poput našeg nedavnog partnerstva sa Univerzitetom Bastir.“

CuraLife s ponosom nastavlja partnerstvo sa vodečim ljekarima i obrazovnim institucijama, stvarajući naučnu osnovu za prirodnu regulaciju nivoa glukoze- CuraLin.

Da biste videli zašto sve više i viDa biste vidjeli zašto sve eći broj ljekara preporučuje CuraLin, posjetite www.curalife.com

Započni zdraviji život danas

Povezani članci

Zena drži jabuku u krukama dok stoji na tjelesnu vagu
Zdravlje

Smanjenje težine, ali bez promjene u nivou glukoze u krvi?

Česte su preporuke dijabetičarima vezane za kontrolu tjelesne težine i uticaj težine na stanje, kao i moguće posljedice ukoliko ne vode računa o svojoj težini. Po preporukama i savjetima, ljudi koji imaju dijagnostifikovan dijabetes tip 2 mijenjaju svoje navike u ishrani i životnom stilu.