CuraLin- prirodno rješenje za dijabetes tip 2

Priroda nam oduvjek nudi rješenja za razne zdravstvene probleme sa kojima se susrijećemo. Što se bolje upoznajemo sa prirodnim svojstvima biljaka sposobniji smo da ih koristimo i nalazimo nove načine za njihovu primjenu u medicini i ishrani.

Kombinacijom biljaka dobili smo i Curalin-100% prirodan suplement koji pomaže osobama sa dijagnozom dijabetes tip 2. Proizveden je 2006. godine u kliničkom centru u Tel Avivu kao alternativa u liječenju dijabetesa tip 2, a napravljen na osnovu viševjekovog medicinskog  iskustva ajverdura.

CuraLin je u dosadašnjim ispitivanjima pokazao zadivljujuće rezultate. Prvi rezultati vidljivi su već nakon sedam dana upotrebe. Osnovna funkcija mu je regulisanje i održavanje nivoa šečera u krvi. Studije su dokazale da pacijenti smanjuju upotrebu  klasičnih ljekova,pa čak i insulina. Zbog svoje efikasnosti koristi se u više od 55 zemalja svijeta,a od skoro i na prostoru bivše Jugoslavije.

Kao garanciju efikasnosti upoznaćemo vas sa iskustvima ljekara iz regiona:

  ,,U mojih 20 godina pažljivog tretmana dijabetesa grupe 2, ja sam iskoristio sav arsenal terapijskih mjera i, mada sam uzimao velike količine insulina, a to je bilo i 25 jedinica, bio sam poprilično nezadovoljan. Smetalo mi je i to stalno bockanje. A onda su se pojavili moji prijatelji iz Beograda, koji su doneli kapsule CuraLin, kao biljni dodatak. I danas, nakon sedam mjeseci redovnog korišćenja, ja više ne znam šta su visoke doze šećera u krvi. Moj šećer se u poslednja tri meseca kreće između 4 i 6, nema skokova. Za to su zaslužne kaspsule CuraLin,j er sam sve ostalo, ne samo terapije, nego i šetnje i dijete, i ranije praktikovao ,,- započinje svoju priču akademik Asim Kurjak, ginekolog sa čijim je autoritetom upoznata cela bivša Jugoslavija.

,,CuraLin je izuzetno bezbedan i dokazano nema bitnih kontraindikacija,, – potvrđuje i dr Stojanović i najavljuje: ,,Zbog svega što smo imali prilike da čujemo o ovom proizvodu, ali i da se u to lično uvjerimo, na Institutu za endokrinologiju KCS planira se klinička studija. Očekujemo da i ovdje dobijemo naučnu potvrdu o efikasnosti CuraLina-a, koju su već utvrdile studije u svijetu.,,

Dr. Miloš Stojanović-specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije. On je već 30 godina na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma pri KCS, a član je Društva endokrinologa iz SAD i Velike Britanije. U svojoj biografiji ima više od 20 stručnih radova.

Započni zdraviji život danas

Povezani članci